Hvad er vi for nogle MC tosser ?
 
Free Riders er lidt af en hyggeklub, hvor vi ser en del til hinanden. Vores medlemmer, er ikke  just årsunger (alle sammen), - selv om vi selv tror det! Men udover et fællesskab med hang til læder, benzin, chrome og lyst til at skrue, finder du ikke  mange fællesnævnere mellem os. Der er kokke, tømmer, reservedels -kuli, slagter og nogle roder med noget helt andet, sådan er vi så forskellige. Men vi kan alle lide en lille sammenkomst og måske en øl eller to!

Free Riders er stiftet med ønsket om at være frie og uafhængige i forhold til de såkaldte "etablerede" motorcykelklubber! I klubben fokuseres på et godt kammeratskab, med sjov, hygge og glade mennesker, med mange og gerne lange køreture. Og nogle som kører på træf. Andre har planer om længere ferier i udlandet. Vi kan også findes på små restauranter, eller Café, hvor der er mulighed for lidt godt at spise, eller en is ved Munkholm broen en tilfældig sommer aften.

Hvad kører vi så på ?? Cool

Mc'er i almindelighed store som små, men vi prøver at holde os udenom ombyggede plæneklipper, havetraktorer. Racerfart er heller ikke os, men dermed ikke sagt, vi ikke gir den gas.

Vi har klubhus i Gørløse 
Bakkegårdsvej 

Vores vedtægter

Find vej